top of page

OVER FORZES

Aanjager van groei én betrokken verbinder

Forzes beweegt mensen, teams en organisaties naar hun kracht. Als aanjager van groei én betrokken verbinder. In nauwe samenwerking koppelen we onze expertise aan die van onze klanten, stevig én nieuwsgierig. Wij leveren krachtig veranderwerk en prachtig ontwikkelwerk. Onze aanpak is respectvol, eigenzinnig en creatief. Forzes is een netwerkorganisatie met een vaste kern en een kring van vakgenoten die zich in vrijheid verbinden.

Forzes is een netwerk van zelfstandig professionals die samenwerken op het gebied van Veranderen & Ontwikkelen. De professionals van Forzes, allen met ruime ervaring, houden elkaar scherp door samen te werken, te leren en te delen. Niet alleen onderling, maar bij voorkeur ook samen met klanten.

We presenteren ons aan de markt onder één label waardoor we herkenbaar zijn en ook grotere opdrachten kunnen uitvoeren. Met kwaliteit en passie. Flexibel en tegen interessante voorwaarden omdat we weinig overhead hebben. We kunnen ons focussen op het leveren van toegevoegde waarde. Dat is aantrekkelijk voor onze opdrachtgevers én voor onszelf. Heb je als professional in ons vakgebied interesse behoefte aan een hecht netwerk? Op onze Forzes site zie je wat aansluiting bij Forzes betekent.

About: About
bottom of page